Het merk nuxe en de nuxe producten

De natuurlijke ingrediënten die het merk Nuxe gebruikt zorgen keer op keer weer voor een beleving voor je zintuigen. Niet voor niets is de filosofie van dit merk om je intuïtie te volgen en dat is precies wat de makers van de producten doen. Ze zijn continu op zoek naar de beste planten en bloemen om zo de juiste samenstelling in textuur en geur te bereiken.

AlizaJabes richtte het merk van verzorgingsproducten en spa’s op door te geloven in zichzelf, haar instinct te volgen en zich te laten leiden door haar zintuigen. Het laboratorium van Nuxe dat in hartje Parijs staat innoveert op basis van natuurlijke producten en wetenschappelijk onderzoek om zo de perfecte producten te bereiken. Bekijk ook: www.viata.be/nuxe-nl

Geniet van gezichtsverzorging voor verschillende huidtypes met een heerlijke subtiele geur. Als je wilt kun je deze geur nog langer koesteren door ook de lichaamsverzorging te gebruiken en het merk heeft zelfs een aantal parfums en geurwater als aanvulling op hun verzorgingsproducten. Om de lijn compleet te maken vind je ook zonneproducten en zelfs een lijn voor mannen in het assortiment.

De Huile Prodigieuze van Nuxeis een droge olie die al meer dan 25 jaar koploper is onder de Franse vrouwen. Deze olie voedt, herstelt en verzacht niet alleen de huid, maar kan ook voor je haar gebruikt worden. Er is zelfs een doucheolie van gemaakt met de heerlijke geur, zodat je tijdens het douchen je huid al optimaal verzorgt.

Als je een volledige beleving wil van de verzorging met de producten van Nuxe, kun je naar één van de 47 spa’s gaan waar de verzorgingsproducten en behandeling een zintuigelijke beleving garanderen. Thuis kun je dan nog even nagenieten met je eigen persoonlijke verzorging.